H&M har gjort det igen

H&M är en stor bit i våra hjärtan, vi har handlat allt från barnkläder till vuxenkläder. Men på något sätt så expanderar de sina produkter och vi blir alltid lika överraskade! De kan vara från leksaker till samarbeten med stora, dyra och eleganta klädmärken och smink såklart.

Men nu har dom kommit ut med en alldeles ny parfymlinje, halleluja! H&M Beauty lanserar nu alltså tre exklusiva parfymkollektioner under släppet Find Your Fragrance. Vad det betyder är helt enkelt att alla gillar olika dofter, därav en stor variation av olika dofter men av samma märke. Detta är ju perfekt för alla! Människor som är mode-, skönhet-, sport- eller hobbyintresserade kan alla hitta en parfym som passar precis deras egna parfym.

H&M hittar du alla dessa parfymer, men säkert vill du redan nu höra på vad för olika dofter dom erbjuder.

Första linjen som de har inom parfym är THE REVERIES som dom beskriver som tidlösa parfymer. Namnen på dessa parfymer är Arboretum, Flowerscape, Raconteuse, Formentera, Freewheeling, Way Past Midnight, Mirabilia, Sparks Will Fly, Rue Crémieure, Santalum, Comoro Ylang, Les Cayers Vetyver, Makassar Patchoul och Above The Clouds.

Andra linjen är THE SINGLES som dom förklarar som att vara lekfulla dofter skapade runt en enda not, fylld med renodlade essenser, utformade för att matcha din personliga look. Namnen på parfymerna är Yuzu, Garden, T-shirt, Sunray, Petals, Pear, Berries, Lipstick, Vanilla,Choc.

Sist men inte minst har vi ju den tredje linjen som heter THE ESSENCES som har varje doft innehåller noggrant utvalda material från jordens alla hörn. Dessa är då till visso samma dofter som den första linjen.

Ett stor steg har nog H&M gjort nu igen och vi kan bara tacka dom för att de verkligen erbjuder produkter för alla människor i världen utan att ta i beaktande kön, ras, intresse eller åsikter.